Un fan polist va reprezenta clubul în Maldive!

Insulele Maldive reprezintă una dintre cele mai exclusiviste locații de vacanță din lume.

Un suporter al Politehnicii Timișoara poate ajunge acolo gratis!

TVR 1 și Yzermann Entertainment organizează ”Microbist de România”, un reality show ce va fi difuzat pe TVR 1, în fiecare săptămână, joi seara, timp de trei luni, începând din luna martie. Emisiunea va urmări aventurile a 10 suporteri români, care susțin primele 10 cluburi de fotbal din țară, din punct de vedere al urmăritorilor pe rețelele sociale. Cei care vor ajunge în Maldive pentru această vacanță deosebită se vor întrece în probe individuale și de echipă, totul pentru titlul de ”Suporterul nr. 1 al României”.

Cei care doresc să reprezinte Politehnica în Maldive trebuie să trimită, până în 2 ianuarie, la ora 20, un clip scurt (10-20 secunde), în care să argumenteze motivele pentru care ar trebui să fie ei aleșii.

Filmulețele pot fi trimise prin mesaj privat, pe paginile de Facebook sau Instagram ale clubului. În urma unui casting, va fi desemnat fanul care va reprezenta Poli în Insulele Maldive, la începutul lunii februarie. Câștigătorul castingului va avea parte de 12 zile de filmare în Maldive.

”Microbist de România” are ca scop realizarea unui program dedicat suporterilor, acei oameni care își sacrifică timpul și banii pentru ca un număr mic de fotbaliști să aibă salarii mari și să își permită vacanțe de vis.

Mai multe detalii, aici.

sspolitehnica.ro