2020 în sportul polist

A fost un an sportiv cu totul atipic, din cauza pandemiei de coronavirus. Campionate și cupe au fost suspendate, iar meciurile s-au disputat, după reluarea competițiilor, fără spectatori și în condițiile unui protocol medical special.

În 2020, formațiile Politehnicii nu au mai reușit să cucerească trofee la sporturile pe echipe. Dacă, anul trecut, handbalul masculin alb-violet a cucerit două trofee, prin SCM Politehnica, în Cupa României la seniori și titlul național la juniori II, în anul care se va încheia a fost obținută o medalie de bronz în Cupa României.

CSU Politehnica a obținut 17 medalii, dintre care opt de aur, patru de argint și cinci de bronz. Voleiul feminin și handbalul masculin de la CSU Poli se mențin în divizia secundă. În cadrul CSU Politehnica s-a înființat secția de baschet feminin.

Fotbalul a consemnat, în Liga a II-a, o prestație și rezultate peste așteptări în sezonul de toamnă, iar la juniori U17 echipa a terminat a avut un parcurs bun în prima parte a campionatului Ligii Elitelor. Campionatul Național Universitar al României nu s-a disputat, la fel ca multe alte competiții.