Poli, pe 4 la fotbal feminin

Echipa de fotbal feminin Politehnica Timișoara a terminat pe locul 4 (ultimul) în play-off-ul SuperLigii Feminine. La finalul sezonului regulat, Poli era pe locul 1 și avea nu mai puțin de nouă puncte avans față de poziția secundă! În play-off, însă, Politehnica a strâns 11 înfrângeri consecutive, în ultimele 11 meciuri!

Farul Constanța a câștigat primul titlu de campioană a României la fotbal feminin. Chiar în primul an petrecut în SuperLiga Feminină, Farul întrerupe dominația Universității Cluj, campioană de 12 ori consecutiv! Farul Constanța reprezintă secția de fotbal feminin a clubului patronat de Gheorghe Hagi. Astfel, echipa din Dobrogea s-a calificat pentru următoarea ediție a Ligii Campionilor la fotbal feminin.

În clasamentul golgeterilor SuperLigii Feminine, pe primul loc au încheiat Laura Rus (Farul), Dimitra Ivanova (Poli; foto din introducere, actualizare ulterioară) și Rania Kara-Jouli (Gloria Bistrița-Năsăud), cu câte 15 goluri.

În Cupa României, Poli a fost eliminată în faza grupelor, ocupând locul 3, penultimul, în grupa A. În semifinale s-au calificat primele două locuri.

Actualizare

Echipa secundă de fotbal feminin a clubului Politehnica Timișoara a terminat pe locul 2 în seria a II-a a Ligii a II-a. Seria a avut nouă echipe. Lider s-a clasat Atletic Olimpia Gherla, cu același punctaj ca și alb-violetele.

La Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ Cupa ING), rezervată fetelor U18 la fotbal feminin, LPS Banatul Timișoara a terminat pe locul 2. Din lot au făcut parte mai multe componente ale Politehnicii. Este vorba de Alesia Moldovan, Giorgiana Mateescu, Irina Apostol, Diana Taciuc, Andreea Șepețan, Anisia Medre și Bianca Corsei.