CSU Poli, șase medalii la Campionatele Naționale

CSU Politehnica Timișoara a cucerit noi medalii naționale în ultimele zile.

Secția de natație a obținut patru medalii la Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori în bazin scurt. Astfel, Radu Vaipan a fost pe poziția a treia în proba de 50 m bras, seniori, iar Albert Cojanu a câștigat trei medalii la categoria tineret (două de argint, în probele de 50 m spate și 100 m spate, și una de bronz, la 50 m fluture). Competiția s-a desfășurat la Complexul Sportiv de Natație de la Otopeni. Stafful tehnic al secției de natație de la CSU Poli este format din Sabin Avram  (antrenor coordonator) și Dragoș Neagu (preparator fizic și kinetoterapeut).

Secția de canotaj a clubului alb-violet s-a întors cu două medalii de la Campionatul Național de fond, seniori. Ambele au fost cucerite la masculin, de barca formată din Andrei Popovici și Bogdan Gorea: bronz la dublu rame și argint la dublu vâsle (categoria ușoară). CSU Poli a fost prezentă cu trei echipaje la această competiție, care s-a desfășurat la Complexul Sportiv Național ”Elisabeta Lipă” din Snagov. Echipajul de patru vâsle, format din Adrian Maghiar, David Crașovan, Alexandru Crașovan și Cătălin Moga, a terminat pe locul 5. Antrenoarea secției este Ecaterina Calapiș.

Secția de scrimă a dat formațiilor României patru sportivi (Felix Dogariu, Mihnea Robănescu, Miruna Husu, Karina Tal), plus antrenorul Livius Buzan, la Circuitul European de cadeți, desfășurat la Budapesta. Ingrid Miti Bikfalvi a participat la Cupa Mondială pentru juniori, la Istanbul, alături de antrenorul Livius Buzan.