Moș Crăciun la Academia de fotbal polistă

Ca în fiecare sfârșit de an, în pragul Sărbătorilor de iarnă, copiii de la Centrul juvenil al Politehnicii Timișoara se bucură de vizita lui Moș Crăciun!

Așa s-a întâmplat și acum, când 330 de copii au primit cadouri. Acțiunea s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile și a implicat toate cele 14 grupe de vârstă ale Centrului.

Pachetele au conținut câte un calendar personalizat, o poză individuală, un tricou de antrenament, un voucher cadou în valoare de 80 de lei pentru achiziționarea de apărători pentru tibie. Dar au existat și cadouri specifice categoriei de vârstă: cei mici au primit câte un sticker cu Politehnica și o minge specială, pentru exersarea tehnicii de bază, iar cei mari, câte o bandă elastică și o rolă, destinate recuperării după efort, precum și un guler polar.

La acțiune au participat administratorul delegat al Centrului de copii şi juniori, Radu Negru, președintele Druckeriei, Sebastian Novovic, iar de la echipa de seniori, jucătorii Alin Ignea, Petre Ivanovici și Alexandru Munteanu, precum și antrenorul Dan Alexa.

A fost recompensat și stafful tehnic al Centrului și al echipelor de fotbal feminin ale clubului. Aceste cadouri au fost înmânate de către rectorul Universității Politehnica Timișoara, conf. univ. dr. ing. Florin Drăgan.

academia-politehnica-timisoara.ro