Poli, Oxigen pentru Timișoara

Clubul de fotbal Politehnica Timișoara s-a implicat în inițiativa ”Oxigen pentru Timișoara”, alături de Primăria Municipiului Timișoara și mai multe ONG-uri.

În scenariul în care bolnavii de coronavirus trebuie îngrijiți la domiciliu, monitorizați cu ajutorul medicilor de familie, pentru cazurile medii şi moderate va fi nevoie de concentratoare de oxigen și pulsoximetre.

Organizatorii și-au propus să achiziționeze, în prima fază, 250 de concentratoare de oxigen, 500 de pulsoximetre și echipamente consumabile pentru minim 1.500 de beneficiari din Timișoara și localitățile învecinate.

Se pot dona bani prin intermediul platformei Timotion, dar și prin virament bancar, cu mențiunea ”SOLIDARI”, direct către Fundația Comunitară Timișoara, cea care gestionează fondurile adunate și organizează achiziția de echipamente medicale.

Puteți participa ca voluntar din partea Politehnicii Timișoara la diferitele acțiuni din cadrul campaniei. Fanii viola sunt renumiți pentru implicarea lor în plan social și numeroasele acțiuni caritabile desfășurate de-a lungul timpului.

Beneficiar: Fundația Comunitară Timișoara
Banca: Banca Comercială Română, sucursala BCR Piața 700, Timișoara
IBAN: RO28 RNCB 0255 1510 2294 0001