Un nou eveniment caritabil marca Politehnica

În meciul dintre Politehnica și Rapid, cele două echipe au purtat un echipament special. După joc, echipamentele au fost scoase la o licitație caritabilă.

Designul echipamentelor celor două formații a fost aproape identic, doar că, evident, a diferit cromatica. Tricourile au fost în dungi orizontale, cu stemele, culorile și anii de înființare ale ambelor cluburi, iar pe spate, binecunoscutul slogan ”Frați mereu”. Pe pieptul tricourilor a stat sigla unei organizații care militează pentru implicare socială în viața comunității și în beneficiul căreia a fost desfășurată această licitație.

Este vorba de organizaţia Salvaţi Copiii, Filiala Timişoara, care este una dintre filialele organizaţiei Salvaţi Copiii România.

În urma sumelor licitate pentru tricourile alb-violete, 17.030 de lei urmează să fie trimişi spre filiala din Timişoara. La această sumă se adaugă cei 34.420 de lei obținuți din licitarea tricourilor cu care au jucat rapidiștii, licitație organizată pe site-ul clubului giuleștean. Totalul se ridică la 51.450 de lei.